Home from the church

Hei idag har jeg vært på kirken det var faktisk litt gøy etter kirken :) . Idag var det sånn greie i kirken at man kunne bli ministranter ( det er noen barn som hjelper presten) alle barn kunne bli det, kanskje ikke alle små barn, men noen store som meg ca. Først da vi kom inn i kirken så satt vi der i menigheten. Så kom plutselig presten til oss å sa: dere kan godt være med å bli ministrant. Da sa jeg nei nei nei jeg har ikke veldig lyst. Så da gikk han. Så da startet messen.

Ja nå kommer vi til det jeg synes var gøy :). Etter messen var det sånn greie at vi skulle gå rundt jule treet. Siden det var bare messe på søndager så det er, derfor vi gikk rundt juletreet. Vis dere lurer. Da vi gikk rundt juletreet så sang vi sanger som : Så går vi rundt om en enebæbusk ( anner ikke helt hvordan det skrives). Jeg ble faktisk litt glad at vi gikk rundt juletreet for etter på så fikk vi en sånn strømpe som det var godteri i :)

Nam nam :) ja og litt av outfiten min

Også har også fått besøk av venninen min Sara :)

Gode venninner er fint å ha.
Sorry vis bildene ble for små.

Bye

2 kommentarer

Fiona

06.01.2013 kl.19:27

Kjempe fin blogg du hadde! Stå på videre, jeg hadde blitt glad om du hadde kommentert tilbake! <3

Anh pham

09.01.2013 kl.13:43

Fiona: ja du fiona takk jeg jobber med bloggen det er bare kanskje noen ganger jeg bare ikke greier noen ting.

Skriv en ny kommentar

Anh pham

Anh pham

11, Drammen

Hei! Mitt navn er Anh jeg bor i Drammen og jeg kommer til å blogge om mote,hverdagen min og sånt. Jeg håper du liker bloggen min :)

Kategorier

Arkiv

hits